BOF fever . .
Wednesday, June 8, 2011 • 4:13 AM • 0 comments

Assalamualaikum & hello peeps,haters and more . .
Hi all . tak tahu nape hari ni ak ad mood nk update blog~ yeah , sbb dh lme ak tak update blog . . dah one week ak tak update ~ sbb ape ? mls duh ! tgh Holiday skunk ni . . keje ak asyik bngun tido,makan,tgk tv,pas On lappy men internet . mmg siot lah ak . maseh tak seda2 diri tu dh nk exam tahun ni.maseh tak nak belajar. . shit !! seda ahya seda . oke . post ni tak nk msk cmpur hal study , post ni psl ''BOF fever'' haha . korang knl n cter BOF . BOF = Boys Over Flower lah . . deman F4 . ergh . . so handsome lah sial!! nape erk sume org Korea muka cute-miut,handsome-handsome,gentel-gentel,loyal-loyal . Omooo ! tergugat hati aku . auw!! ♥♥ stiap hri isnin-khamis mesti ak dh set mse kol 3.23 . channel 391 . . but ak dah mis bpe Ep . . ergh ,menyesal grr~ =.='
gmbr kt bwh BOF ! i love . . ini dh kli ke2 ak tgk citer nim . but . kli ni dlm kaca tv . . ngee~
tiap kli ak tgk cter BOF ni . ergh , Fall in Love with Gu Junpyo. . 
Omg ! HAHA . start thinking of him . . aiyaaa ! 

|
|
|
v
my oppa ! Lee Min Hoo. . . <3
seksikan dy . auw , part ni paling ak suke lah . . =)

oke lah . itu aje ak nak post . k lah . kbai . . Assalamualaikum & Goodbye alls . .
<3

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya