goodBYE forEVER . . :')
Tuesday, June 14, 2011 • 4:27 AM • 0 comments

hye peeps, rindu ak tak ? ehehe . . ak ase dah bape hari ak tak update blog ni . . dh ad bau yg tidk mnyenangkan dah . grr . :/ well ak ad sbb npe lme tak update blog . . ak kena perintah brkurung doe . . myb ak dh tak aktif mne kot FB skunk . . yeah . bahana Fb la . sbb Fb lah exam ak Down giler ! shitt~ ahya kau jgn nk salahkn Fb okeh . kau tu yg gatal tngan nk obses sngt main Fb ! nah . hambek kau . ni la puncanye . exam dah Down , pastu dpt tmpran yg sngt hebat lah . . kn dah dpt . padan muka.. Booooo ! =.=' hmm.tlinga ni nk kena tutp aje . yer la . sbb asyik2 kena pokpek2 dgn ayah and mak..commo ahya . asl la kau ni lmbt sngt nk seda haa ? BODOH lah kau . bodoh tak kan ke mana lah wey . . fikir-fikir . kau just perlu fikir . apa ptut kau buad skrng . PMR is around the corner.Omg ! ad 4 bln aje lgi . dh lah subjek math tak abeh lgy chapter . . der . baru msk bab9. . lgypom dlm bnyk2 subjek math lah pling ak Down skli . . cmner lah ahya kau nk jadi Doktor ? math pom kau boleh2 makan aje . nk mintk someone ajor . prgh ! lmbt lagy la . dh lah tiap2 hari kt skola ckgu asyik duk ckp jer . . ''Tok sedar lagi ko Sek2 awk ni'' grr . .ktorg dah sedar ckgu tpy maseh tak nk berubah . bole time tak ayat ak tuh ? mesty tak boleh blah . awk perlu ad keyakinan dri . jgn mngharapkn orang lain . this is your future . . jgn nak main2 lgi lah ahya . . bad language doe ak gune . . ok . ak dh ad azam skunk duh !  i will try yg ak tak nk bkn Fb slalu . update blog pown myb jrg2 lah . nk fokus too Pmr . . nerves . . myb bukak Fb every week kot . . ntah lah . pape pown i want to try ok . jgn ckp ak blgk pulak . . ak nk hidup without FACEBOOK,BLOGGER and TUMBLR . hope . it works soon . pray for me yeah . that all from me . gtg . . kbai . . slam syg sume . . <3

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya