i know that .
Tuesday, December 13, 2011 • 9:09 AM • 0 comments

X_a274d93b_large
auwww ! si kembar ni hemsem . although xsuka cter zack & cody . #if xsilap . ngee~

Assalamualaikum and hello midnight . :3

now i'm mnginap kt Taman Sri pulai which is located kt Skudai dkt dgn UTM . jyeah . sound like it fun or boring ? honestly . it kinda boring you know . last night i went to P.Gudang . prgi hntr my kaka msk polyteknik . tssk tssk . sdeyh . sbb dh xbole nk pgng DSLR . wuu . T^T bkn sdeyh sbb kaka kita dh prgi oke . damn~ trsngt kejam bhai . then . pgi xdi . kita prgi Skudai Parade , then kt Skudai Parade tu kita trjmpe ksut babe . alahai . cun sngt ksut tu . tpi syg kita xdpt nk bli . T^T . hjat dhati nk p tgk Twilight Saga Breaking Dawn tu . tpi . ergh . xsempat . xde org nk tmnkn kita . wuuu . kesian lah kt kita . kita dh kempunan gila nk tgk cter Breaking Dawn . last2 xdi xsempat prgi . i know that before arrived at jb i can feel that . i'm gonna be so boring soon . well heyy , that true guys . -.- . OhMyy . . lgi lah srbut my mind neh . tmbh pulak result dh nk kluar . ohmyy ! mcm xcya ajee lah . result kita dh nk kluar lah . dh nk kluar ? cehhh . taanak thu result kita . wuu . and serious kah result 22/12 neh ? asl cpt sngt ? nk mati katak doe kita neh . dh lah tarikh tu family kita prgi kedah hntr kaka slung . why ? why ? kita kena mnumpang kt umh aunty kita . malu lah .nanty mesty aunty kita tnya dpt brpa . wuuu . heyyy girls and boys please pray for me . hope i will get a good result . insyaALLAH . :')

Dont-let-yesterday-take-up-too-much-of-today-189846-320-448_large

this is new stories . bkn stories psl tadi . jyeah . about two hours agooo .
i'm stalk my ex boyfie fb . then . i see his status sayings that he love his girlfriend. well . i feel like mcm nk ckp cm neyy jee .

''heyy jantan . best nya kau yer asyik2 tukar psangan jee . kau tukar aweks tu mcm kau tukar defult pictures erk ? bru aje kau clash ngan org len . then . aku rsa xsmpai one week kau dah dpt aweks bru . cun pulkk . wow . kau mmg pro lah babiss . budush lah kau . sungguh aku menyesal lah sbb aku dpt mngenali kau . tpi . kau dah ajar aku lah . kau ajar aku to be a strong girl . kau jgk ajar aku knl spa kau sbenarnya .''


mcm shit aje kau thu. nk rakk thu dlu ak nangis sbb kau . opps ? aku ckp aku nangis sbb kau ? yeah . mmg aku nangis sbb kau . ya Allah . murahnya air mata aku untuk kau dlu . tpi . tu dlu yeah . aku dah tanak jatuhkan air mata aku ni untuk sapa2 kcuali my parents . i know that i'm have to be strong girl now . :') . oke . i think that . that all from me . now 3 a.m alamakkk . howw i wake up tomorrow to solat ? mak aihh . kena pok pek pok pek der with my mom . see yeah guys . feel free to leave a comments here or footstep at my shoutbox . :) good morning all . Assalamualaikum . <3


thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya