i'm started to miss themm .
Friday, May 18, 2012 • 11:36 AM • 0 comments

Tumblr_m44bysfzwm1qhj50so1_1280_large
Assalamualaikum and hello peeps , lama xhupdate blog ni . just now bru update secong blog . how are youu guyss ? hope that happyy and always have a nice dayy . well , now minggu mid term exam bhai~ acano dengan mid term exam korang ? mesti dapat skor tinggi kan ? bgus lah .. hihi , aku tanya . aku jugak yang jawab . sengal lowww . huhu . let talk about the moments that i really miss a most . well , seriously now i want to post about my friend . let gooo .

now , i'm really miss my friend , really miss my bestie . really miss my geng , really miss my boys friends , really miss my seniorrr , really miss them all . but them ? are they really miss me too . i hope so , speaking doe . huhu . it's oke . sekali sekala right ? haha , well , firstly aku rindu dekat bestie aku sangat , aku rindu nk peluk dia . aku rindu nak share my problem dengan dia memandangkan aku sekarang tengah ada problem . aku nak share sangat dengan dia . sebab dia aje yang dapat faham keadaan aku sekarang . takdi aku text dia , dia tak reply sokeyy , sebab aku tahu maybe dia dah tido . sebab aku dah hantar text tu dah nak dekat midnight . aku faham . mungkin pagi esok dia akan reply aku punya text . aku nak jumpa dia . aku nak luah semuanya dekat dia . aku nak nangis depan dia . aku nak cakap kat dia bahawa aku rindu dia sangat . dah dekat 2 bulan kot aku tak jumpa dia . kalau boleh , esok jugak aku nak pergi jumpa dia . esok jugakk aku nak cakap dengan dia . oke , sekarang aku nampak macam saiko ? sorry , jiwa aku tengah kacau bilau sekarang . and now , i just want to share my problem with her . masalah ni buat aku pedih hati , sakit hati . dah masalah ni buat aku nak nangis . nak menjerit . hmm , semuanya ada pada diri aku sekarang , Shahirahh , rindu awkkk . :'(

i miss her so much . :)
then , aku rindu geng aku . aku rindu diaorang semua , aku rindu nak tengok gelak tawa mereka . aku rindu nak marah kat diaorang . aku rindu nak gurau senda dengan diaorang . aku nak tengok keadaan diaorang sekarang . aku rindu sangat-sangat . aku tengok gambar aku dengan diaorang , sumpah . aku rindu sangat nak jumpa mereka . gambar tu semuanya kenangan lama . kenangan yang tak kan dapat berulang lagi . sometimes im feel like diaorang dah lupakan aku . its that true ? aku tak tahu and aku tak boleh nak buat andaian or tuduhan macam tu . sekarang diaorang busy . same like me . aku pun busy jugak sampai sekarang dah tak sempat nak bertanya khbar dekat kawan-kawan aku . dah tak sempat nak calling calling . sekarang dah tak seperti awal tahun , sempat nak call , sempat nak bertanya khbar . semuanya dah tak sempat . ampun ampun . aku selalu teringat akan kisah lama , selalu teringat akan kisah zaman aku form3 . tahun tu banyak memory yang tak dapat aku lupa kan . and tahun tu jugak banyak dugaan yang buat hati aku sedih . kalau boleh aku nak balik semula tahun lepas . aku nak berada dekat geng aku . tapi , tapi . sekarang aku jauh sangat dengan geng aku . aku dah kesorangan dekat sana , manakala diaorang still kekal macam dulu , although semuanya dah berpecah , duduk kelas berasingan tapi masih dapat berada dalam geng . aku ? aku kesorangan di sana ditemani rakan-rakan baru yang belum kenal sepenuhnya lagi . kadang-kadang aku merasakan diri aku ni macam tak wujud . aku rindu geng aku sangat-sangat . aku rindu k.iera , nuyu . jra . rj . yna . biela anddd c-rah . :'/
meet this . my katehhh . :D
meet them my gengs . :D


Sometimes I'm about to text/call you, but then I realize we don't talk anymore

aku jugak rindu dekat boys friends aku . kawan laki aku oke . aku rindu diaorang . aku rindu nak dengar suara mereka . aku rindu nak cari gaduh dengan mereka . aku rindu nak tengok si mata sepet dan si kurus keding . seriously aku rindu sangat . aku rindu nak tengok si keding perang mulut dengan si mata sepet . and aku tak lupa jugak si budak body sasa and putera yaman . aku rindu nak tarik menarik beg dengan bi budak sasa tuu . aku rindu nak berbual-bual dengan putera yaman . putera yaman ? haha , kelakar sangat nama tuu , aku jugak yang bagi nama tu dekat budak tu . sekarang si kurus keding tu dah botakk . hihi , kesian dekat dia . bersabar lah yer si kurus keding kejap nanti tumboh semula lah rambut tuu . ekek . xD . dah lama aku tak text dekat si mata sepet tu , ada jugak keinginan aku nak text dengan dia . tapi bila aku fikir-fikirkan takut aku ni menganggu ketenteraman dia pulakk . warghh ~ seriously aku rindu sangat nak text dengan si mata sepet tuu . tapi si mata sepet tu mesti dah lupakan aku kan . mesti dah tak nak text dengan aku kan . hmm , sookeyy . aku faham . macam ni lah nasib orang yang duduk jauh dari merekaa . aku rindu nak tengok diaorang bermain bolaa kertas kat sudut belakang kelas , that moments sangat lah aku tak kan lupa . and that gonna be kenangan aku dekat sekolah lama aku . i miss themm . :')

ni dia si kurus keding dengan budak si body sasa . :')
miss this time , ekeke , tersenyum sampai ketelinga bila teringat time ni . :'>

meet this , si kurus keding dengan si katehh .
meet this , my scandal , ekeke , dlu bestfriends now don't know. :'D

A friend knows there's something wrong by the way you act but a best friend can tell through just a text message.

aku rindu senior aku . aku rindu sunbae . senior and sunbae same person actually . sesungguhnya aku rindu nk text dia . but now kitaorang dah lost contact . tak lost contact sebenarnya , tapi aku aje malas nak text dekat dia . dia still guna num tu lgi kah ? or , dah tukar num . ntah lah . aku pun tak tahu . lagi pun aku dah malas nak ganggu dia . yerr lah . this year kan dia exam spm . aku malas lahh nak ganggu dia . nanti apa lah pulakk kann. kalau lah text dia aku simpan lagi , tentu aku akan baca berulang-ulang kali . kalau difikir-fikirkan sweet aje time tu. but , it gone now. aku dah delete . aku dah tak nak ingat kisah tuu , aku ingat lagi masa aku text dengan dia , oh ! rindu sangat . haha . tapi dia mestilah tak rindu kan ? betul tak . orang macam dia rindu aku ? haha, tak kan berlaku sama sekali . sesungguhnya aku rindu nak tengok dia dekat sekolah lama . lama sangat kot aku tak jumpa dia and lama sangat kot aku tak stalk dia . since awal tahun ni lagi , lama tak lama tak ? ngee~ lama gila oke . entah entah dia dah lupa rupa aku macam mana . now , aku duk tnggu hadiah aku . mana present aku ? hoi , hoi , bila hang nak bagi kat chek ? dah lama sangt chek tunggu , haiyaaa . kalau akhir tahun ni still tak dapat presents tuu ,siap lah hang . dah lama dah duk tunggu hadiah tu,

now , rindu aku dekat diaorang still tak terhapus , agak-agak bila erk terhapus rindu ni , bila lah dapat jumpa korang eyh ? rindu sangat bhai~ kalau boleh aku nak hug sorang-sorang tu , but , pada hakikatnya aku takkan buat macam tuu , ekeke , sengal oke .. yeah~ that me lol . xD aku rasa setakat ini aje lah entri dari aku , aku dah tak tahu nak tulis apa lagi , memandangkan this entri ambil masa 2 hari untuk update . sudah cukup saja setakat ini aku hupdate , if ada masa terluang nanti . aku hupdate pulak lah yer . ampun dipinta jika entri aku ni amat meluatkan peeps sekalian , tak terdetik nak buat peeps meluat membaca entri kali ni . ampun ampun . sekian saja , Assalamualaikumusalam . :')

-Every night before I dream, I think about you and fall asleep. I wish that you could think of me, I know you dont, too bad for me.



thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya