yahoohoo .
Monday, June 4, 2012 • 9:31 PM • 0 comments

forever harry styles , :3

Assalamualaikum and hallu semua ,
mohon jangan dimarah ya blogger , sudah lama tidak update blog ni . ampun ya ampun . biasa lah bila mlas datang , well i'm super super super lazyy , weyh , sedar-sedar tomorrow dah kena balik hostel , ohsemmm (Y) dah kena balik hell dah weyh , my feeling want to memberontak laa , tak nak balik ostel , tanak tanak tanak , ohoii , ingat kau sorang tanak balik ostel ? beribu-ribu budak ostel aku rasa tanak balik ostel besok or lusa maa~ mohon pihak berkenaan tambah cuti one week more please , please , ( x.x ) ~about this kita stop kejap yer . ><"

ohoii hoi , cuti 2 minggu neh , korang buat pe ? enjoy lattew kan . kan ? enjoy sampai homework yang ckgu bagi dah lupa buang dekat mana dah , sesampai hajo rumah campak beg tepi katil cri lappy then terus buka lappy and keep online and tweet tweet smpai sehari suntuk , betol doe ? betol lattew , haha , tak payah cakap doe , dah tahu daa , LOL . korang mesti pergi holi holiday ken , untung lah korang . aku ? stay je dekat rumah menghadap lappy tiap-tiap hari sampai parents and siblings tegur , well , seriouly aku macam nak gila hape stay dekat rumah aje , korang seronok pergi holiday , #me so jelly uolls know . :') dah la everyday menghadap lappy , boleh naik power mata aku , kan tak pasal-pasal aku kena pakai spek , alahai , mohon jauh ken laaa yer . korang mesti dapat pergi hangout banyak kali bukan ? untung jugak lah korang yee , aku neh parents dah macam tak kaci aku hangout , ohoi hoi , dah mula dah tekanan perasaan , asal ni parents tak bagi , ken aku duk hostel kena lah hangout ,mana boleh tak hangout , rindu kawan-kawan oke , parents kena faham , faham kepala hotak hang , *pengggg* kan dah kena penampo free free dari parents , sepatutnya kita ni haa sebagai anak diaorang kena faham dia , bukan dia kena faham kita , haa~ dah bercampur gaul abeh doe , hentam saja lah . ku tengah gelisah kerana idea dalam otak dah lupus dah , dah abes dah , oke. *searching an idea right now*

wink2 , haa~ haa~ dah dapat idea dah , meh sinih deng nak cerita dekat hangpa semua ni , first week cuti tuh memang odeng bosan , boring tahap gaban , tahu kan boring tahap gaban tu acano , boring sampai nak p terjun dekat bangunan KBMALL pown hadoo hoii , boring sampai nak p terjun dekat sungai kelantan pun hadoo memandangkan rumah aku dekat sungai kelantan neh , boleh jugak kalu stress p terjun kat sano bia ditelan oleh buaya tu free free , rezeki buaya tu dapat makan orang bhai , wuhuuu , aku tak tahu lah ape sebenarnya ku bebelkan sebentar tadi , maaf lah yer , setakat ni entri aku dapat buat korang terasa nak pukul aku . ampun dipinta laa yer . sesungguhnya sekarang aku terasa sangat bosan sampai nak tekup muka dengan bantal then tempikkkk! wuuuuu , talk about first week cuti that week , satu hari je aku hangout dengan geng geng aku , nak tahu pergi hangout dekat mana? haa~ ni haa , hangout pown dekat library aje oke , dekat library tu hoi , nampak tak maksud aku tu . means dia kitaorang budak study , *bluweek* tgk . tgk . kan dah hado yang termuntah tu , hoii , hahaha , aku gurau aje laa , dalam kalangan geng aku , just ak sorang ajo tak studying sangat , aih , memang tak patut kan . kenkadang , aku rasa aku tak sepadan untuk berkawan dengan diaorang , and hari tu kitaorang nampak jangkal sedikit , it seen like me want to crying like baby , ohhmygeeeeyyy , sorry for my english is broken , lewls . mana tak jangkal nya , dah berbulan-bulan tak ketemu , mesti lah ada jugak jangkal kan , but , it sokeyy . . i'm still the same me . :')

then , second week holiday , hmm , this week boring aku menurun mendadak , haa~ sebab apa ? ada sebab nya , bak kata boyfie aku tuu , hahaha , well sebabnya , hmm , hmm , sebab that week hado movie naruto and naruto shippuden , ohsemmm (Y) waa minat sensangat hoiii , mana tak minat nya , sejak primary school lagi ku sudah meminati naruto , sejak tu jugak laa aku meminati anime , siapa lah yang mengajar aku untuk meminati anime ney kan , that person is my big brother , dia lah punca segala-galanya yang membuatkan aku minat anime , yeayyy , berterima kasih dekat dia laa yer , hihi , dia jugak lah yang promote One Piece dekat aku , sesampai aku nak jadi obses gila dekat Monkey D Luffy . wargh , keobsesan ku sekarang tidak pulih sepenuhnya lagi , dan keobsesan aku terhadap Luffy semakin memberontak kerana website untuk download crita one piece tergendala sekarang . woii , website , tolong laa faham jiwa raga ku ini , nak tengok one piece laa woii , pulih kan la website tu cepat , cepat laa . sorry , menda ni memang lari tajuk lah ken , and , minggu tu memang tak bosan lah , tapi ada jugak bosan , bosan sebab minggu tu jugak laa kena menghadap homework weyh , dah naik muak doe aku menghadap homework ni , rasa nak baling jauh-jauh ke buku homework , homework if copy menda-menda sikit ni oke laa , tapi ni bagi homework buat essay sampai 12 essays , oh~ ku sudah perit weyh . now , homework for subject english ku sudah done , happy about that , ni haa , problem sekarang ni haa , kerja rumah bm aku tergendala lagi , 6 karngan lgi weyh xsiap . memang nak kena la dekat cikgu bm tu , aih , aih , tanak kena denda laa , the nightmare will coming soon yer for budak 4ka2 , beware laa okengg . lewls ,

so , cuti 2 minggu neyh bosan tapi rasa cepat sangat laa , cepat sangat tahu tak . kitaorang nak enjoy lagi . nk cuti lagi . nk jadi owl tengah-tengah malam lagi , dan sewaktu dengannya lah oke . and mesti nanti balik dekat ostel jangkal pulak lah nak bangun awal pagi neh . alahai , ni yang aku malas , mesti nanti sampai je depan pagar sekolah perasaan dah mula memberontak , dah mula nak balik . dah tanak tengok kawasan sekolah tu lagi , meraung mintak mak pusing balik rumah , haa~ benda ni memang tak kan ada laa parents buat , hantar korang jauh-jauh dari rumah then sesampai hajo dekat pintu pagar sekolah mintak nak balik semula , korang buat hal cakap nak balik , haa~ memang korang nak kena penampo free from mak korang laa kan . so , bila sampai hajo dekat kawasan sekolah , korang nak memberontak sebanyak mana pown korang tahan je lah yer . tahan and tahan je sampai minggu balik rumah pulak laa yer , hikhok . tampaknya , ku sudah kehabisan idea sih , dan mungkin cukup setakat ini aja lah aku post entri memandangkan aku tak tahu apa yang aku membebel dalam entri , if hado typo tu maaf laa yer , stiap mnusia pasti akan melakukan satu kesalahan walaupun sekecil kuman mahupun sebesar gajah .

sekian saja lah entri aku yang berakhir pada pukol 2.30 a.m . bertarikhkan 9/6/12 , and this evening i'm gonna going back to da hostel and sometimes can be in the prison . ku tak tau apa yang aku masih membebel sekarang ni . that all from me oke . sampai kan salam kepada second blog ittew tau . hikhik . gonna miss you soon ualls . Assalamualaikum . :')

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya