Ramadan Al-Mubarak
Friday, July 20, 2012 • 9:58 PM • 0 comments


Assalamualaikum and Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak . :)
happy fasting guys , dah lama erk kita tak update blog . ye lah. dah nk dekat satu bulan lebih . mak aii , lama bangat tuu . yeahh , memang lama . bukan tak nak . senanya dah ad post entri tapi xsempat nk siapkan . tak pe la . yang tu lain hari boleh post .

sekarang dah masuk bulan ramadan , ya Allah , cepat sangat masa berlalu , pejam celik pejam celik dah masuk bulan ramadan , then kejap lagi dah nak masuk bulan syawal .rasa baru je bulan 5 tuptuptup dah masuk ramadan , sesungguhnya bulan ramadan tersangat lah bulan yang paling mulia . bukti ? here . :-

-bulan ramadan ada solat terawih
-bulan ramadan ada malam lailatul qadar
& dll

and more . then , talk about fasting , this year kita bukak puasa dekat hostel , mak aih menyedihkan laa kenn , bukak puasa without family , alahai ni xsuka ni . xsuka xsuka . makk , nak ambik cuti asrama bole ? *dush* terpaksa laa tahan telinga ni nak dengar bebelan mak kita . hari ni first day puasa , kena bukak dekat hostel pulak tu , kita lah . tapi kawan-kawan kita semuanya berbukak dengan family diaorang , diaorang datang petang besok , alahai macam hostel tu pakcik makcik korang pulak erk yang punyaa , senang senang hajo nak mari bila-bila masa . kita tak kesah senanya ? tak kesah ? woii , kesah laa senanya , yee lahh . si sam tu nak datang petang besok dah lah ponteng sekolah , look like aku keseorangan lah besok , mintak parents kita hantar besok petang parents kita tak bagi , dia tak faham situasi yang kita alami senanya , sebab dia tak pernah tahu .

walaupun kita nangis sampai air mata darah sekali pown still tak kan dapat . tapi xde laa sampai nangis air mata darah kan . aih . -,- tapi nak buat macam mana kan . biar je laa . tapi . tapi . kita nak bukak puasa dengan family kita hari ni , tak nak laa bukak puasa dekat hostel. hari ni dekat hostel kawan kita tiada . tssk tssk . T___T rasa-rasa bulan 7 ni dah manyak kali maa kita nangis without reason . #eh ? mesti lah ada reason korang oii . reason tuu , hmm . hmm biar lah rahsia erk . ekkee . dalam twitter puasa tiba-tiba jdi treding , yee laa . mana tak nya kan . bulan puasa mesti lah naikk . ekekeke ,

oke laa , rsa2 stakat ni je lah . dah nk kena blik hostel dah ni . awal sangat . mcam eiii jeee .
k lah , byee . len kali pulakk awww , Assalamualaikumm .


thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya