Happy Eid Day guys .
Thursday, August 23, 2012 • 12:13 AM • 0 comments

Tumblr_m8yhno6iiu1r9s9nbo1_500_large
Assalamualaikum and heyy peeps . ;)
todayy is thursdayy . kiranya hari raya ke-5 laa , well , korangg .

Selamat Hari Raya AidilFitri :)
maaf zahir & batin .

sorry da late wish guys . busy sangat , tak sempat nak wish awal-awal . now , baru sekarang sempat wish . dengan keadaan kita yang malas nak update blog , malas nak bukak lappy . malas semuanya lah . so , korang acano raya korang tahun ni ? semakin meriah or semakin tak meriah ? well , mesti korang happy kan sebab pakai baju baru , mesti omeyy loteyy , handsome-handsome je kan . untung laa . untung laa . yeahh. ni lah insan yang jealous sebab baju raya xsiap . macam %$*@ jee . kan dah mencarut tu . ish ish . tak baik mencarut ahya . tenang tenang . umm , acano nak tenang . kang tak pasal-pasal pergi kabar rumah tukang jahit tu kang , baru padan muka . baju raya warna kuning tahun ni jadi warna tunggang langgang . kita putih , akak kita hitam . parents ,adk and abang kita kuning . nampak tak ketunggang laggang dia tu ? nampak tak ?? dah . dah . stop talking about baju raya . now talk about duit raya . if talk duit raya ramai je excited lebih . tak kira budak-budak ke , orang dewasa ke . mesti excited je kan . tahun ni kita dapat sikit je duit raya , deal lah kan . sebab kita dah besar panjang . tak macam budak-budak dapat duit raya sampai rm200 then ke atas , umm , fuhhhhh , sedih kita tengok kejapp kat budak-budak . tapi ye laa , abaikan budak-budak tuu. >,<

open house ? korang mesti ada buat open house kan ? kan ? untung laa , this year rumah kita tak buat open haouse . rumah kita close house laa . hikhok . rumah kawan kita ramai buat open house , tapi semuanya kita tak dapat nak pergi laa , i'm sorry guys , bukan tak nak pergi . ad niat senanya nak pergi , tapi kejap ad hal . takde transport laa , so sorry . if ad rezeki , if kita pnjng umur , tahun depan pulak yer . andd then kita rasa setakat ni je laa kita taip . dah habis idea sudah . mana tak nya . idea dekat dengan homework sudah. alahaii , banyak sangat homework ni ckgu bagi . umm . umm . cehh . k lah . salam lebaran guys . always stay awesome yeahh. Assalamualaikumm . ^^v

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya