the saying of my heart.
Thursday, November 15, 2012 • 6:29 AM • 0 comments


Assalamualaikum and selamat petang . 
heyy guys , it had been long time tak update blog ni , dah berhabuk sangat lah blog ni , last update blog ni time hari raya aidilfitri . yaa ampun . memang lama sangat lah kan . ish3. well , today kita rajin sangat nak update sebab dah lama sangat tak update . takut blog kita didelete laa . 
hari ni , dah nak masuk tahun baru islam , salam maal hijrah all , korang dah baca doa akhir tahun  ? jap lgi lepas maghrib baca doa awal tahun pulak eh ? :)) Alhamdulillah , azan maghrib sudah berkumandang , lepas solat maghrib baca doa awal tahun ok ? 

the title is about my feeling , my heart and my love . ok , sometimes i'm always thinking something that i don't know what i have to do , well adakah aku ini dilahirkan untuk menyakitkan hati seorang insan yang caring pasal aku ? Ya Allah , dah banyak sangat kita sakit kan hati dia , kecewakan si dia . buat dia marah kat kita , selama kita dengan dia , dia sabar dengan kita , dia ambil berat pasal kita . dia jaga diri kita . tapi apa yang kita buat , kita selalu je buat dia kecewa sebab kita . dia sebenarnya baik sangat dengan kita . tapi kita je yang tak pernah hargai dia . kita takut sangat , if dia jadi macam tu balik . kita takut sangat if dia nak tinggalkan kita . mungkin kita akan lemah tanpa dia . Ya Allah , sebak sangat hati kita sekarang .pagi tadi kita baru selamat sampai rumah daripada balik cameron highland dan the lost world of tambun . kt cameron kita happy sangat sebab dapat jalan-jalan dengan dia . tapi dengan tambun kita tak sempat nak jalan-jalan dengan dia . walaupun kita dah janji nak jalan dengan dia . sebenarnya kita nak sangat jalan and pergi bermain dengan dia, tapi kita fikir tak kan lah kita sorang je kot ikot dia sedangkan kawan perempuan kita yang lain tak nak ikut kita . kalau boleh kita nakkkk sangat jalannnn dengan dia . nak sangat ok . lepas je balik dari tambun , kita worry about him , dia marah aku ke ? hmm , kita dah tak boleh nak cakap pape . dia tengok kita pun macam dah tak nak . marah sangat kah dia ? well , dalam bas kita fikir pasal ni sampai menangis kita dibuatnya . kita tak nak menangis senanya , tapi kita dah tak boleh tahan , kita risau and takutt sangat . bengkak je mata kita . nasib baik lah kawan kita tak perasan . 

is that you always prentending happy in front of me dear ? while at back you just in pain because of me ? :(


sayang , i do really care for you , i do really worry about you  beacause you're my heart . there no more anyone else in my heart . fuhhh #EnglishBroken . sorry about that . sememangnya kita ni pengecut kan ? memang kita ni pengecut . hmph , sedih . kenapa lah kita ni pengecut sangat , diri always buat manusia sakit hati dengan kita . Ya Allah , jahat nya aku . :'(



and that pic is where we are at cameron highland 3 days agoo .and i will say that i will gonaa miss that moments damn much . :(((( bie , i miss you so muchh .  this saturday  17/11/2012 kita dengan dia dah 1 year . alhamdulillah , hope that kitaorang kekal sampai ke akhir hayat . pray for us guys . :') 

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya