holiday ? it END soon .
Wednesday, June 5, 2013 • 8:29 PM • 0 comments

Large

Assalamualaikum and salam isyrak mikraj guys :)
today dah hari khamis . pejam celik pejam celik cuti sekolah dah nak habis . ohnooo ! ini sangat membimbangkan semua budak sekolah . include me . hihi . well , malas nya nak balik hostel nanti . tahu tak . saya malas !!! ergh , batak panas . malas nak balik sana . semuanya malas , hamboi , kau ahya tak sedar lagi diri tu dah nak SPM ? err . saya sedar sebenarnya . tapi saya saja buat-buat tak sedar . macam mana erk kalu saya betul-betul tak sedar ? urm . macam tu lah kan , saya sedar ke saya tak sedar ke it still same . tak ade yang berubah . no one care about me . :') #Eh ? tiba-tiba keluar statment yang tak de kena mengena . haha . ok . fullstop kat situ . 

memandangkan sekolah dah nak bukak , homework korang dah siap ke belum ? well , homework saya still berbaki , buat tapi tak siap . alahai , memang nak kena rotan dengan pengetua baru ke ahya ? haha . wekkk . :p hmmmm . homework tak siap . mampus lah saya . err . err . this sabtu dah kena balik hostel . hell yeah . i hate that . urm . i think that setakat ni je kot nk update . sebab malas + not in mood act . batak sakit hati sekarang . bila pulak ye nak update in blog ? i think dua bulan kemudian maybe . wkwkwk . kidding . kidding . insyaAllah , kalau ada masa , saya update blog buruk saya ni . k lah . Assalamualaikum . :D

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya