it all about we :D
Wednesday, June 5, 2013 • 8:08 PM • 0 comments

Large

Assalamualaikum w.b.t and salam satu dunia guys . hihi . it since like dah lama sangat tak update blog guwa ini yer , harap maaf , busy . hikhik act xde la sebusy sangt . hmph . senanya nak update about WE . hihi . 
nak share bila first chat dengan dia balik . hmmm . hee . tak sangka laa kan my ex be my lover sekarang . and i'm happy tao bukan tak happy . happy sangat . :))

16-10-2011 , 7.29 a.m sent chat dekat dia , tegur dia sebab tak pergi sekolah , well , biasa laa tak pergi sekolah sebab tarikh tegur dia tu dah habis PMR , time tu awal pagi lagi and agak aneh laa budak laki-laki bangun awal then online facebook , it weird for me ok , sebab setahu saya laa budak laki agak kemalasan hendak bangun diawal pagi , pergi sekolah pun emak/ibu/mak/ayah yang gerakkan . haa , hihi , tak sampai 5 minit pun dia reply my chat . and i was like this O.o . sedikit shock dan sedikit happy , cause what ? sebab dah berabad lama tak tegur dia , last-last saya tegur dia , and yes dia reply chat saya . i feel good now , muahehe . :3 rupa-rupanya dia ni agak friendly jugak ea , or not ,. hmph . :)

lepas pada tegur dia for first time tu , dah takde lah rasa takot and malu nak tegur dia . after that , everyday online facebook , first thing , tengok dekat chat online , cari nama dia . hihi . and i think that , ''are i'm in love now'' hmm , i don't know . masa tu tak layan lagi perasaan betul-betul . Ha-Ha-Ha . lucu nya saya . and another thing tegur dia sebab pasal pergi lawatan ke KL . yes , about that ! hihi . blablabla. then masa untuk ke KL is comingggg~ pergi kl dengan train ok , train , ingat tu . hihi , petang tu time nak naik train i saw someone looking at me and smile , dalam keadaan yang blur , i just looked at him . without any reaction . time dekat kl , tengok je dia , nak dekati dia takot . takot nanti apa orang lain cakap lak . hee. lepas balik kl , beberapa hari kemudian , dia hantar chat and mintak num phone i . and time tu i was terkesima . tak ku sangka tak ku duga . hihi . without any word , bagi jer lah num dekat dia . dah buddy . hihi . dapat je num dia , everyday text dengan dia . urm . well , kat situ timbul rasa sayang balik kot .

 text punya text punya text . smpai lah tarikh dotdotdot . dia ajak saya couple , ohsemm , muka kita yang blurr lagi sedo belodo , dia boleh suka kat saya ? wahhh . i appreaciate it honey . muahehe . tarikh saya lupa but hari tu last day school ok . it 17-11-2011 and i give my heart to him . #Eh ? #BrokenEnglish. kitak mahu mintak maaf kalau kitak punya broken english . hihi . and now i'm already taken by him !!! wahhh , it really magic ok . hahaha , apa lah yang saya bebelkan ni ye . tak lah , i mean that . saya single dekat 3 year and now i'm taken by him . hmm , so pelik ke ? so cepat ke ? so what ? who care , my life bukan . ekeke . happy sebab couple dengan dia , kawan-kawan suka . siblings ok . parent pun tahu . huhu :3 masuk tahun 2012 , is tahun next year exam . yeah . kami sedar dan kami still boleh fokus pada belajar , takde laa mood cintan-cintun 24 hours ok . our relationship semakin rapat bila pindah sekolah sama dengan dia . dapat tawaran pergi teknik and dia pun dapat tawaran pergi teknik jugakkk lah ! first tahu dia dapat pergi teknik, tak caya lah . haha . biar betul awk ? 

then , seminggu lepas orientasi dekat sekolah teknik , cikgu umum kelas lah , lebih terkejut bila dia sama kelas dengan saya , apa ni ? apa ni ? omg ! dia sekelas dengan saya ? memang pergh lah .... sape kat sini couple satu kelas ? angkat tangan cepat . *searching* takde pun . hmph . shock me shock . saya ni dah laa pemalu orang nya , dia pun pemalu jugak kalau dengan saya , muahehe . memang double wow lah kan . kawan semua cakap , ''jodoh lattew'' ''bestlaa sekelas skali'' .btw best ke awk . hihi . best jugak senanya. sebab dapat tengok dia hari-hari dekat sekolah . amboi gatai kau ahya . cun awak , hee . moments dalam tahun 2012 is quite enough , ada yang baik, ada yang buruk . ada yang gembira , ada juga yang dukacita . part yang dukacita lara saya tak mahu cerita , kalau saya cerita part tu macam laa korang nak baca kan , buang masa korang aje laa . 

pejam celik pejam celik , alahai , dah masuk 2013 laa bhai , goodbye 2012 . hee , tahun ni tahun exam guys . attention , tahun menduduki SPM , kan last year kitaorang kelas skali , tahun ni pun senanya still sekelas sekali , but disebabkan pelajar sekolah tersebut sikit then cikgu pulak ramai , pihak sekolah terpaksa lah buat satu kelas dibahagi dua . well saya still kelas induk and dia kelas tutorial . kat situ kita separated . muahehe . tapi we're still being together . :3 kat sini nak cakap sekarang saya happy dan dia pun turut happy , great lah dia happy jugak . hope sangat dia happy . if dia happy insyaAllah saya pun turut happy . :) sekarang dah masuk bulan june and baru habis exam . now , tahu tak saya dah kehabisan idea . maklum lah setiap malam perah otak . hihi . i think this story gonna be continue next time . :'D ok lah . i'm sorry . mesti korang rasa annoyed dengan saya kan . haha . takpe, takpe . saya tak kesah . k lah . Assalamualaikum . 

thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya