Hi , im back bby
Monday, June 1, 2015 • 11:29 PM • 0 comments

.

Assalamualaikum w.b.t ,
hey gaiss . lama rasanyaa tak update blog ni . dah berhabuk gamaknya blog ni kan . mana taknya , kita busy dengan kehidupan masing masing , ecece , kehidupan lah eah , yelah . kita semakin hari semakin meningkat dewasa , yedok ? semakin bertambah pengalaman kita . it seem like my last post was in 2013 . oh my , 2 tahun kot tak sempat nak update blog ni, maafkan empunya badan ni yee . diri ni malas gila rasa nak bukak google , then nak sign in , then nak update blog . hihi . well , korang sihat semua ? pemilik blog ni sihat walafiat dirinya biarpun jiwanya terluka yg tak dapat diubatkan , haha , well , ada jumpa satu ayat ni

''orang yang nampak tenang dan matang ni agaknya dah berapa kali hati dia rabak"

 deep tak ayat tu ? kita rasa deep sangat . 2 tahun tak update blog ni . banyak gila idea nk tulis , tapi yelah . takde masa nak update blog , maaf sekali lagi yee . sekarang pun baru start kerja , lagi lah susah nak update blog ni , apa pun , akan ada masa untuk blogku ini , akanku update blog even 2minggu sekali ke , hehe . insyaALLAH ada kesempatan kita update blog lagi . ni hanya sekadar update sesaje sebelum masuk kerja jaa ni , hey btw next year i'm 20 yo already . oh gosh , cepatnyaa masa berlalu , dulu dulu main blog ni since form3 lagi , sekarang tunggu nak sambung degree dah , hehe . i need to tell something that , my life now is so complicated act , yeah . tak tipu . banyak dugaan yang dapat dalam masa 2 tahun ni .. hmm , biasa lah . tak manusia lahkan kalau takde masalah . well peeps , rasanyaa sampai sini dulu yaa , nanti ada masa update benda lain pulak , sekarang mengalami masalah untuk transfer gambar ke lappy . hee , k lah . bye gaiss , take care . Assalamualaiku, . :)


thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya