born again
Thursday, March 30, 2017 • 10:16 AM • 0 comments


assalamualaikum and hi gaiss , it seem like 2 years ago i does not update my blog , dan blog ni dah tak terurus dan berhabuk gila . 2 years i tak update pasal life i , it seem that a lot of things that happen in my life actually , but i takde masa nak update , even masa free tapi internet wifi pulak buat hal , so tonight rasa nak update blog since free *biar lah ada assignment bertimbun timbun* bajet free je padahal degree life ni is really really hard tho!!!!

huish , intro kali ni tak panjang pulak , takpelah , taknak cakap banyak , just nak cakap yang i really really miss to blogging again ,title born again tu nak cakap yang blog ni , ai akan cuba update selalu even tak selalu tapi ai cuba untuk update jgk . a lot of things that i want to share in my blog act , but skrg pun dah 1am . and i feel so tired because sekarang ni tengah ada training sikit . kalau boleh nak stay up lah jugak watching anime or movie but yeah im tired , sho this entry end up here babe. and besok ai cuba untuk update okayy . 

so yeah , good night and sweet dream . xoxo 


thanks for visiting // Happiness



Disclaimer


welcome guyss , i'm ahya but also can call me iahling ♥ find me at my twitter @iAhling also can find me at instagram too ahyaadeeliah_ already 20+ this years baybeh!



« entries
« profile


Tagboard


[!] CLICK HERE [!]


Love Story



Masterminds


template/header : Beautiful Monster
basecodes : Aulia Septiya